Wie zijn wij

IMG_0027

Mijn  naam is  Roelfiena Siersema en samen met mijn wederhelft Mariska van der Mark hebben wij ons eerste nestje in 2016 gekregen.

In 2010 zijn wij ons gaan oriënteren voor een hond. We hadden eindelijk voldoende tijd om voor een hond te gaan zorgen en deze voldoende uitdaging en training te bieden.

In eerste instantie wilden wij gaan voor een labrador retriever, maar na goed inlezen beseften wij dat dit niet de goede hond voor ons zou zijn. Wel wilden we nog steeds een retriever en na wat speurwerk zijn we uitgekomen op de Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Vervolgens gingen wij ons meer verdiepen in dit ras en meer en meer kregen wij het gevoel dat dit de juiste hond voor ons zou zijn. Daarna kwam het zoeken naar een goede fokker.

In 2011 was het zover en is onze Floyd geboren en Floyd heeft samen met zijn broertjes en zusjes een goede start gehad bij Bep en Elly.  Floyd heeft ons veel geleerd over ons zelf en door hem zijn we nog meer van dit ras gaan houden.

In 2014 kwam Evy in ons leven met dank aan Kelly, Linda en Jolanda.                                      Evy is een en al vrolijkheid ondanks de wat moeizame start die zij heeft gehad. Zij is dan ook niet meer weg te denken uit ons leven, en de reden dat wij wilden gaan fokken.

Uit ons eerste nestje hebben wij het enige teefje gehouden. Haar naam is MacKenzie en ze heeft de vrolijkheid van Evy en de stabiliteit van Fellow en de werklust van beide meegekregen.